Trouwringen

Onze 2Lips collectie bevat naast de perfecte gouden of platina verlovingsring ook een bijpassend model trouwring. Deze in ons eigen atelier vervaardigde trouwringen kunnen (net als onze collectie vintage verlovingsringen) door onze eigen goudsmid geheel aan uw wensen worden aangepast.
Daarnaast verkopen wij trouwringen van het bekende Duitse merk Fischer.


Trouwringen worden uitgewisseld tussen twee mensen die elkaar beloven het leven te delen, elkaar lief te hebben en te beschermen tot de dood hen scheidt. Daarom zijn onze trouwringen uit een op maat gemaakte ononderbroken cirkel vervaardigd, zij bezitten geen soldering en symboliseren zo de eeuwige liefde. Juist omdat de ringen een leven lang mee moeten gaan is het belangrijk dat deze zowel duurzaam als comfortabel zijn. Om de perfecte pasvorm te kunnen uitproberen beschikken wij over een uitgebreide collectie pasringen met verschillende profielen.


Meestal kiest men eerst een 2LIPS verlovingsring om vervolgens een set trouwringen te laten maken die aan de specifieke eigen wensen (breedte, hoogte, doorsnede, materiaal, afwerking en budget) voldoet. En als de trouwjurk bekend is moet er vaak ook nog een set oorbellen gevonden worden. Populair zijn onze 2LIPS oorhangers. Doordat deze serie over een grote rijkdom aan natuurlijke edelsteen kleuren beschikt is die ideaal om te combineren met de kleuren van de trouw jurk. Bij een witte trouwjurk wordt ook vaak gekozen voor parels en voor de klassieke bruid beschikken we over een grote collectie van diamanten oorbellen.


Of u nu zoekt naar een verlovingsring, trouwringen of oorbellen, bij Rocks and Clocks beschikken wij over een collectie die u kan helpen de perfecte wedding outfit samen te stellen.